Carolimetrul termic îți oferă o masa adecvata

Când auzi de prima dată de conceptul de Carolimetru termic ai impresia că este un film SF, dar deși nu-ți vine să crezi chiar este real, se întâmpla pe bune.

Pornind de la conceptul dozei de bere de aluminiu care îți arată când berea este la temperatura potrivită pentru a fii consumata, prietenii noștri de la Caroli Foods ( pentru cine nu-i cunoaște după denumirea oficială, este vorba despre firma care l-au inventat pe mascota unui mic dejun perfect al celor mici, Șervețel), care se preocupă continuu de calitatea produselor lor, pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare.

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, devenind astfel o #mancarecunotificare.

carolimetru-termic-servetel

De asemenea ar trebui sa știți că , aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C.

După părerea mea este cea mai cool invenție, de când am un copil mic al meu in viața mea, niciodată nu am reușit să înțeleg care este temperatura potrivită la care pot fi consumate produsele, deci pentru mine ca tata este o mare bila alba, aceasta eticheta, fiind cu adevărat o #mancarecunotificare pentru oricine.

Daca ar fi după mine , as vrea sa găsesc aceasta eticheta și pe crenvurștii preferați ai băiatului meu, care mi-ar ușura cu mult ziua de îngrijire a lui.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s